joi, 21 ianuarie 2010

SUPA CU STELUTE DE GRIS



Dintr-o supa obisnuita putem face ceva special ca aspect si gust.Carnea de pui se fierbe cu un mrcov,o ceapa ,o radacina pastarnac .Se strecoara supa si se da deoparte.Facem compozitia de galustele din6 oua,100g gris,100g faina de grau,100g cascaval sau parmezan 100g unt.Ouale se bat bine si se adauga sare,unt, gris,cascaval.Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.Se scoate tava ,se taie blatul cu o forma sau in patratele si se pune la foc din nou supa.Cand fierbe se pun galustelo-stelutele in ea ,in supa si in 2- 3 minute e gata .Presaram ceva patrunjel si: POFTA MARE!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu