vineri, 25 iunie 2010

Varza la wok-reteta chinezeasca






Ei ,nu e obligatoriu sa ai wok dar daca tot l-am primit macar sa il folosesc.Si imi place grozav cum ies facute in el ,varza asta si orezul-binenteles.Daca nu aveti e bun si un ceaun.
400g carne porc taiata bucatele mici
o jumatate varza
un ardel rosu
un praz
ulei 3-4 linguri sare, piper
In uleiul incins se pune carne si se lasa sa se patrunda Se mesteca sa se rumeneasca pe toate partile apoi se pune ardeiul si prazul si se mai lasa cam 4 minute.La urma varza tocata si fara sa punem apa deloc ,mestecand continuu lasam sa scada pana incepe sa sfaraie.Ei acum daca vi se pare ca nu e destul de fiarta varza sau carnea puneti cate putina apa .Delicioasa varza asta!!!

Un comentariu:

  1. LA MULTI ANI, sanatate, fericire si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi !

    RăspundețiȘtergere